skip to Main Content

Mit syn på livet

Et meningsfyldt liv, er for mig et liv, som indeholder alle polariteter. Det er et liv, hvor vågen opmærksomhed og lyst til at føle mere og tænke mindre, er en prioritet. Det er i accepten, af alt hvad vi er og rummer, at vi finder de gaver som vi hver især indeholder, og det er gennem kontakt til vores indre følelsesliv at nøglen til passion, frihed og forløsning findes.

Evnen til både at være med glæde og med sorg, er med til at øge vores kapacitet til at mærke og rumme os selv og hinanden dybere. Det åbner vores perception for større mental klarhed og følelsesmæssig forbundenhed til os selv og her igennem til andre.

Når vores følelsesmæssige energi kan cirkulere frit, og vi kan udtrykke vores følelser, ønsker og behov, som de opstår, åbner vi naturligt op for mere at os selv, og mere af vores kærlighed, styrke og potentiale kan strømme gennem os.

Om Claus

Jeg er ved at uddanne mig til Psykoterapeut på Nordisk Gestalt Institut i Fredensborg. Gennem de sidste 12 år har jeg arbejdet med selvudvikling, spiritualitet og seksualitet.

 

Min baggrund og uddannelse

Sideløbende med min uddannelse på Nordisk Gestalt Institut, arbejder jeg som projektleder og har daglig kontakt til mange mennesker på kryds og tværs, så kommunikation fylder meget i mit liv. Jeg har udover min egen personlige praksis og selvudfoldelse, løbende deltaget i forskellige kurser og uddannelser, som du kan se herunder.

2022

2022/06 Somatic Attachment Therapy Certificate med Dr. Maureen Gallagher, Karine Bell, Dr. Peter Levine, m.fl., The Embody Lab

2022/05 Foundations of Embodiment Course (FEC), Mark Walsh, UK

2022/04 Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte, foredrag med Jytte Vikkelsøe, Ph.D

2022/04 Introkursus i NARM terapi (NeuroAffektive Relationelle Model™), 2 dage, Jeanett Bonnichsen, NARM Danmark

2022/03 Attachment & Trauma Mastery Program: Fundamentals of Attachment Styles, DARe Level 1 med Dr. Diane Poole Heller

2022/02 SE Introkursus, 3 dages introkursus i SE terapi (Somatic Experiencing®) med Ursula Furstenwald, København

2021-2013

2021/10 The Superior Lover – Advanced Lovemaking for Men med David Deida, USA

2021/10 Advanced Dearmouring Arts med De’an Matuka

2021/09 Sexual Healing & De-Armouring med Susanne Roursgaard, The Gaia Method

2021/07 Tao Tantra Massage, 2 dage med Trine Tao

2020/08 The Way of the Superior Man Online Training med David Deida, USA

2014/09 Big Mind-Big Heart seminar med Genpo Roshi, København

2014/08 Adyashanti Copenhagen Intensive, København

2013/11 An Evening with Eckhart Tolle, Tivoli Hotel & Congress Center, København

2013/01 Yoga & Meditations Sadhana Retreat, 3 måneders retreat med Tantra Kriya Yoga og meditation med Swami Janakananda, Skandinavisk Yoga og Meditationsskole, Sverige

Udtalelser

Claus har et stort hjerte, en klar intuition og et skarpt intellekt, som gør ham i stand til at forene energetisk og terapeutisk arbejde på en helt unik måde. Jeg har følt mig holdt og mødt i et respektfuldt og bevidst rum i hans sessioner. Han skaber et ligeværdigt møde med stort nærvær, hvor der er plads og tillid til at undersøge og forløse dybe følelser og kropslige blokeringer.

Louise Molin Jørgensen, 42 år

Claus har en kapacitet helt ud over det sædvanlige til at holde mig i min oplevelse, sådan at jeg kan være i den og undersøge den uden at forsvinde helt ind i den. Jeg tror at det er en blanding af den ro og ømhed, som jeg oplever komme fra ham, samt en vilje til at være med mig, i det der er så svært at bære alene. Jeg er hver gang gået derfra med en følelse af lethed og styrke i mig selv, fordi jeg på en eller anden måde er blevet hævet over mine følelser og nærmest har kunne se komiske aspekter af min måde at holde fast i smerten på.

Sarah Warny Berg, 38 år

Claus har været en imminent støtte igennem flere af mine relationelle og eksistentielle processer, med et skarpt nærvær, empati og humor. Jeg kan varmt anbefale Claus som coach og sparringspartner hvis du ønsker at navigere på hjertets vej igennem livet.

Johannes Asmund, 38 år
Back To Top