skip to Main Content

Ønsker du at leve dit fulde potentiale?

Oplever du, at du holder igen i visse situationer? Måske endda i dine nærmeste og vigtigste relationer?

Det er nemt at skabe idealer at leve op til, men et godt og meningsfyldt liv, starter dybt indefra. Hvis du ikke føler dig fri til at være den du er, er du langt fra at leve dit fulde potentiale og bidrage med alt det gode du indeholder, uforbeholdt.

I en coaching session, får du nu mulighed for en fortrolig samtale og sparring, der tager udgangspunkt i dine behov og din situationen. Du vil få værdifulde indsigter og værktøjer til at blive mere bevidst om hvordan du kan føle dig mere fri og hvor du ønsker at bevæge dig hen i dit liv.

Ønsker du at høre mere, så er du velkommen til at kontakte mig.

Sessionerne afholdes i mit eget hjem eller hos dig. Kontakt mig for nærmere aftale.

Jeg holder primært konsultationer i aftentimerne.
Der er også mulighed for online sessioner.

Benyt kontaktformularen for at bestille en tid.

Priser

60 minutter kr. 700,-
90 minutter kr. 1.100,-

Betaling sker umiddelbart efter hver session.

De fem måder at være på

De fem måder at være på er livsfærdigheder eller løbende forespørgsler, der vil blive vævet ind i hver coaching session i henhold til, hvad du har brug for og ønsker.

Selvom de fem måder at være på udgør en ramme for min coaching, er hver session unik og tilpasset dig. Jeg følger din udforskning af disse livsforespørgsler i stedet for at påtvinge dig dem.

De fem måder at være på er defineret af Tej Steiner, som er min mentor og som har anerkendt at jeg bruger disse principper i min coaching.

1. At være tydelig

At finde dit formål med livet og derefter tilføre det, du laver på en given dag, med det formål er afgørende for hjerte-opvågnen. I vores kultur er der generelt ringe støtte til denne udforskning. Jeg støtter dig i at opdage dit eget formål, så du bedre kan opfylde det formål i dit daglige liv.

2. At være til stede

Hvordan kan du bevæge dig ud af konstant tænkning til stilhed, når du vil? Tænkning er til problemløsning og selvfølgelig vigtig. Men stilhed og simpelt nærvær bringer dig ud over problemløsning til undren, taknemmelighed, visdom, skønhed, fred, mod, nydelse og forbindelse med andre. Non-stop tænkning og mental snak holder dig fra vores egen stilhed. Den nuværende kultur er organiseret omkring konstant tænkning og mental stimulering, hvilket er grunden til, at de fleste mennesker ikke kan finde bæredygtig lykke i den. Jeg støtter dig i at finde din egen ubesværede vej ind i den stilhed, som dit hjerte længes efter.

3. At være ægte

En af de vigtigste færdigheder i livet er at kunne spore dit indre følelsesmæssige landskab, så du ved, hvad du faktisk føler i et givet øjeblik. For at du kan være ærlig over for dig selv og andre, skal du være i stand til at være vidne til dine egne mentale og følelsesmæssige tilstande. Jeg ‘holder plads’ til dig, mens du øger din kapacitet til at mærke dine følelser, give dem et sundt udtryk og dermed udnytte visdommen i, hvad dine følelser fortæller dig.

4. At være forbundet

Vi er alle lige udfordret med opgaven at komme ud af den ’forfærdelige myte om adskillelse’; misforståelsen af, at du er adskilt fra andre og fra livet selv. At komme i forbindelse er tæt forbundet med at modtage kærlighed. Jeg holder et felt af kærlighed med dig, så du kan udforske enhver modstand, du måtte have mod at være i det felt.

5. At være hjertestyret

At vide, hvad du virkelig ønsker i ethvert øjeblik snarere end hvad du er betinget til at ønske, er afgørende for lykke. Jeg støtter dig i at blive tydelig, nærværende, ægte og forbundet, så du nemmere kan finde og følge, hvor dit hjerte leder dig fra øjeblik til øjeblik. Being Heart-Directed handler om at udvikle følsomhed over for, hvad du virkelig ønsker, snarere end hvad din mentale og sociale kondition fortæller dig, at du burde ønske.

Back To Top